digital.bg/Google искат да  отбележат подобаващо една от най-забавните дати в годишния

...
digital.bg/Google искат да  отбележат подобаващо една от най-забавните дати в годишния
Коментари Харесай

Google отбелязва Хелоуин 2019 г.

digital.bg/

Google искат да  отбележат уместно една от най-забавните дати в годишния календар. Компанията е трансформирала своето лого с интерактивно лого, което е въодушевено напълно от духа и пристрастеностите на Хелоуин. Този път Гугъл са си партнирали с представители на организацията World Wildlife Fund (WWF), с цел да предложат нещо още по-интересно на потребителите. Причината е, че в логото са скрити спомагателни детайли.

 



 

Кликването върху разнообразни порти ще започва анимации на разнообразни животни от каталога на WWF. Идеята прилича обичайна " Тrick " и " Treat " игра, с която се празнува тази дата. В първия вид ще видите клипче с обещано животно, което е съпроводено със тон, а в другия спомагателна информация за особеностите на животното, което сте избрали. Така Гугъл се надяват да ни приготвят уместно за Хелоуин.

 



 

Taзгодишната самодейност Halloween Doodle ще е налична в 40 страни по целия свят, измежду които и България. Самите анимации са основани с поддръжката на консуматори по целия свят и с общителната помощ на WWF. Атрактивното лого в страницата на Гугъл е гаранция, че през целия ден ще сте в подобаващото въодушевление, с цел да изненадате обичаните си хора уместно за Хелоун. 

 



 

Селекцията от подбрани животни, които са част от драскулката включва бухал, октопод, вълк, бухал, ягуар, тарантула и други Така компанията желае да предизвика любознанието ни с забавни обстоятелства за животните, които избирате в " Tick " и " Treat " играта, само че и вероятно да ни направи по-креативни в подготовката за " страшния " празник.

 



 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР